درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیر من 14 ساله ازدواج کردم و همیشه مشکل داشتیم مالی بیشتر 4سال پیش درخواست مهریه و شکایت کردم و پرونده رو به شرط دادن 110 سکه ؛ مجدد راضی به زندگی شدم بخاطر تک فرزندم ولی مشکلات ما حل نشد سوال من اینست که من یکبار 6 ماه تمام هزینه های منزل دادم و همسرم بیکار بود و ما بی‌خبر بودیم ازشون و تماس ها جواب نمیدادن و 58 شب نه پشت هم ولی گاه گاه خونه نمیومدم و کوچکترین خرجی به من و فرزندم نمیدادن گذشت و کاری پیدا کردند کمتر از یکسال باز بیکار شدند و اینبار 9 ماه تمام خرج خونه رو من دادم تنها راه اثباتش هم تراکنش های بانک من و ایشون هست که من چون خانه دارم برادرم و هزینه اجاره منزلی که ارث هست با اون زندگی گذروندم ایشون 4 ساله نه هزینه درمان نه لباس هیچی برای من و فرزندم نخریدن من چطور میتونم از ایشون جدا شم مهریه من 1500 تا هست 110 گرفتم. و الان مجدد 3 هفته اس من خرج میکنم صبح میرن شب میان کوچکترین تماسی جواب نمیدن بی‌خبریم ازشون روزها و از نظر روانی من و فرزندم خیلی اذیت هستیم کتک کاری و بارها 110 منزل اومدن شکایت داشتیم و بشدت لجبازی و همش تهدید ما تا جایی که آرامش نداریم از وجودش من چجوری میتونم طلاق بگیرم؟

پاسخ ها

سلام

مشاوره داشته یاشید

موضوع شما را مطالعه کردم جهت ارائه راهکار دقیق نیاز به مشاوره تلفنی دارید

سلام مستند به ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی و با توجه به اموری مانند سوءمعاشرت زوج، عدم پرداخت نفقه و عدم حضور وی در خانه، قادر هستید که از همسرتان جدا بشوید.

بادرود در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه و عدم امکان اجرای حکم محکمه و الزام او به دادن نفقه، زن می‌تواند برای طلاق به حاکم ‌رجوع کند و حاکم شوهر او را اجبار به طلاق می‌نماید. ‌همچنین است در صورت عجز شوهر از دادن نفقه.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص