مشاوره حقوقی رایگان - تعیین و تکلیف خدمتی

از کارکنان ارتش با 23سال خدمت میباشم و چند ساله دچار بیماری اعصاب و روان هستم و تا کنون بازنشسته نشدم و با توجه به مشکلاتی که دارم ادامه خدمت برایم میسر نیست به نظر شما میتوانم از طریق کمیسیون 104با 23روز حقوق بازنشسته شوم .

پاسخ ها :

کمیسیون 104 ارتش بازنشستگی ارتش به دلیل بیماری اعصاب و روان بازنشستگی ارتش بازنشستگی