درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروش مال غیر

سلام خسته نباشید یکسال و نیم پیش یه فیش مسکن ملی خریدم که بعد از 2ماه متوجه شدم قبل از من به 2نفر دیگه هم اون فیش رو فروخته که هر3نفرمون ازش شکایت کردیم بعد از یکسال حکم براش اومد چهارسال و یکماه حبس تعزیری و رد مال بدون خسارت به ما 3نفر و 710میلیون جریمه به دولت الان 4ماهه که جلبش کردم زندانه میخواستم ببینم تا رضایت مارو نگیره میتونه از زندان بیرون بیاد؟ البته پول نفر اول رو بهش داده 1ماه پیش رضایتشم گرفته الانم درخواست تخفیف مجازات به دادگاه داده

پاسخ ها

سلام مجازات تعزیری ۴ سال و ۱ ماه حبس: نشان می‌دهد جرم از مصادیق کلاهبرداری مهم بوده و جنبه عمومی پررنگی دارد.جریمه ۷۱۰ میلیونی به دولت: تأیید کننده جنبه عمومی جرم و ورود ضرر به بیت المال است.رد مال (بدون خسارت): حکم به رد مال نشان می‌دهد دادگاه اصل مال شما را محرز دانسته و دستور استرداد آن را داده است.رضایت یک شاکی: این یک نقطه مثبت برای متهم است و می‌تواند در دادگاه برای تخفیف مجازات مؤثر باشد، اما با توجه به اینکه دو شاکی دیگر (شما و نفر سوم) هنوز رضایت نداده‌اید، اثر آن محدود است.

سلام جرایم کلاهبرداری و فروش مال غیر از جمله جرایم غیرقابل گذشت تلقی می‌شوند که رضایت شاکی‌ها، باعث مختومه شدن پرونده و آزاد شدن زندانی از زندان نخواهد شد.

بادرود گذشت شاکی از موجبات تخفیف است نه ساقط کننده و نه افزایش دهنده مجازات

سوالات مرتبط

وکلای متخصص