درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با ماشین

سلام ، خسته نبشید بنده امروز در لاین خودم در اتوبان رسالت با سرعت 60-70 داستم میرفتم ، یه ماشین سمند با سرعت قبل از زیرگذر 2 لاین تغییر مسیر داد ، و به لاین من اومد بدون زدن راهنما ، و سرعتشو کم کرد و ایستاد، من از پشت به ماشین خوردم ، اورژانس به بیمارستان برد منو الان 2 تا سوال دارم 1- راننده ماشین مقصر شناخته نشده ، ایا نزدن راهنما و تغییر مسیر اینطوری در قانون مقصر هست یا خیر ؟ ( 3 روز دیگه برای کروکی باید برم ( 2- زمانی که منو به بیمارستان بردن ، موتور در کلانتری بردن و به پارکینگ منتقل ، برای ترخیص موتور گفتن به کروکی نیاز هست میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟ اون موتور هزینه خانوادم رو میده مدارک موتور تکمیل هستش و گواهینامه و بیمه هم دارم.

پاسخ ها

سلام راننده سمند مرتکب تخلف شده است. تغییر مسیر ناگهانی و بدون استفاده از راهنما، تخلف محسوب می‌شود. همچنین توقف در اتوبان(به جز در موارد اضطراری) مجاز نیست.

نظریه و کروکی پلیس را بگیر اگر دیدی که شما را مقصر دانسته اعتراض کنید به شورای حل اختلاف 

با درود 

پرسشگر ارجمند مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید. 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص