مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام خانه ای سازمانی از پدر مرحومم به ما به ارث رسیده و من از بقیه ورثه با مبایعه نامه عادی خریده ام الان که برای گرفتن سند از مسکن و شهرسازی شکایت کرده ام پسر یکی از خواهرانم که وکیلش است در دادگاه گفت مبایعه نامه را قبول ندارم و قاضی گفت بروید باهم درست کنید و خواهرم مذاکره نکرد حال دوباره دادخواست داده ام نتیجه چه میشود چه کار باید بکنم ولی خواسته خواهرم غیر واقعی وخیلی زیادتر از زمانیاست که نفروخت بود (از اینور وانور شنیدم) ممنون

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

اگر خواهرتان در قید حیات است،پسرش کاره ای نیست.
اگر پسرش وکیل دعاویست و به وکالت از او امضایش را انکار کرده است، شما درخواست ارجاع به کارشناس خط بفرمایید.

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام
اگر خواهرتان قولنامه را امضا كرده باشن نميتونن از قبول آن سرباز بزنن و ناچارند آنرا قبول كنند، مگر اينكه در قولنامه شرطي گذاشته باشند و آن شرط اجرا نشده باشه