مشاوره حقوقی رایگان - پاداش و عیدی و پایان کار

با سلام
من 9 ماه در یک بیمه تکمیلی کار میکردم که 5 ماهش با یه پیمان کار قرارداد داشتم و 4 ماهشو با یه پیمان کار دیگه
نوع قرارداد مشاوره بود
با اون پیمان کار 5 ماهه کاری ندارم
این پیمان کار که 4 ماه قرارداد داشتیم حقوق 4 ماهم رو آخرای قراردادم واریز کرد
بعد از اون 3 ماه حقوق هم اضافه بهم واریز کرد
چند ماه بعد زنگ زدن که اون 3 ماه اشتباهی واریز شده و برش گردونین !
میخواستم بدونم میتونم اونو بر نگردونم ؟ اگر شکایت کنن میتونم بگم به خاطر اضافه کار و پاداش و عیدی و پایان کار (4ماهه) بوده ؟

پاسخ ها :

مهدی گندمچین

مهدی گندمچین :

سلام میتونید فعلا برنگردانید ولی حتما در اداره کار باید طرح دعوی کنید.