مشاوره حقوقی رایگان - ایا هبه پول هم بعد از خرج شدن قابل رجوع هست؟

من به همسرم پولی را قرض دادم و او به من این مبلغ را برنمیگرداند دادخواست مطالبه وجه دادم او ادعا کرد که پول را من به او هبه کرده ام و شهود معرفی کرده و دادگاه قرار استماع صادر کرده اگر بر فرض شهود بر هبه شهادت بدهند هرچند هیچ مدارکی ندارند من میتوانم بگوئیم اگر هبه بوده من از هبه رجوع می کنم باتوجه به اینکه پول خرج شده امکان رجوع وجود دارد؟

پاسخ ها :

رضا طالبی دادوکلایی

جناب آقای رضا طالبی دادوکلایی :

در صورتی که هبه محسوب گردد با توجه به اینکه مبلغ مذکور خرج گردیده است دیگر امکان رجوع وجود ندارد.