مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق پوسیده

با سلام خدمت شما .. پراید 82 دارم کفش از چند جا پوسیدگی داره میخام اتاق رو کامل عوض کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید که از کجا اتاق تهیه کنم. و روال قانونیش چجوریه ضمنا موقع خرید اتاق دربها هم جزو اتاق حساب میشه یا جداگانه حساب میشه. ممنون

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

دربهاجداهست بعد مراجعه به گلگیرساز واتاق ساز خودشان ازابتداتاانتهای روال اداری آنرا توضیح میدهند