مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری بگیران

پدر من یه کارمند رسمی دولت است که شش ماه قبل از بازنشستگی فوت شدن طبق جدول همسان سازی مستمری بگیران حقوق ما مربوط به کسی است که 20سال سابقه ی کار دارد درصورتی که فقط 6 ماه از بازنشستگی پدرم مانده بود چرا 30سال رو لحاظ نکردن و اینکه پدر من سهیمه ایثارگری دارند اما هیچ تاثیری روی حقوقش نداشته

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

به کارگزینی محل کار پدر مراجعه فرمایید.امکان دارد سوابق به درستی به سازمان بازنشستگی مربوطه ارسال نشده باشد.
دو سازمان باید سوابق را انطباق دهند و به ذی نفع کتبا ارائه دهند تا اگر اعتراضی دارد، اعتراض کند و رسیدگی و اعلام نتیجه نمایند.

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

فعلا مقررات این گونه است.