درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط وام مسکن روستایی

پدر من 81سال دارد وتحت پوشش کمینه امداد است سال 98تصادف کرد و ضربه مغزی شد و مشکل حرکتی وگفتاری وشنوایی پیدا کرد و2.5پیش واسش وام مسکن روستایی گرفتیم باهمون وضعیت وخانه را ساختیم و موقع قسط بندی بانک اعلام کرد پدر شما مشکل دارد ونمیتوامد قسط بندی کند ما هم از طریق دادگاه اقدام به قیومیت کردیم که در این حین همان روز که قیومیت جوابش اومد پدر من زمین خورد و دوباره خونریزی مغزی وفوت کرد در حال حاضر وضعیت وام چطور میشود و راهکاری برای تقسیط هست؟

پاسخ ها

   در صورتی که پس از فوت پدرتون، وام هنوز باقی است، معمولاً وراث مسئولیت بدهی‌ها دارند، اما نحوه تسویه به نوع قرارداد و توافقات بانک برمی‌گردد. اگر وام را برعهده‌ی ایشان گذاشته باشید، باید مبلغ را تسویه کنید یا مذاکره کنید.

به کمیته امداد و رییس بانک مراجعه کنید 

با فوت وام‌گیرنده، بدهی به ترکه(ارث) منتقل می‌شود نَه به‌ صورت خودکار به شخص شما. بانک نمی‌تواند فوراً مطالبه کل بدهی یا توقیف انجام دهد مگر بعد از طی مراحل قانونی. اگر ضامن وجود داشته باشد، بانک ممکن است، ابتدا سراغ ضامن برود.

سوالات مرتبط

وکلای متخصص