مشاوره حقوقی رایگان - شراب انگور

سلام از منزل مشترک بین ما و برادر شوهرم 5 لیتر شراب گرفتن البته از زیر زمین اپارتمان که سند به نام ما نیس فقط سه دنگ وکالت دادن ایشان و این 5 لیتر شراب به اسم ما گزارش دادن و اومدن بردن سو سابقه نداریم اگر به هر نحوی اثبات بشه که متعلق به ماس حکمش چیه ممنون شراب انگور منظورم

پاسخ ها :

ساسان باقری

ساسان باقری :

استان :

حبس،شلاق و جزای نقدی به میزان 5برابر ارزش مشروبات در انتظار شما میباشد