مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

با سلام.
ملکی خریداری کردم مبلغ سه میلیون تومان بنگاه به زور جهت جاری شدن بیع از من گرفت و داخل بیعنامه ذکر کرد به عنوان ثمن معامله مابقی مبلغ ثمن معامله را به جهت اینکه مبلغ بالا بود چند فقره در یک روز دادم داخل قرارداد ذکر شد که در صورت وصول نشدن هر یک از چکها معامله فسخ میگردد. دقیقا عین متن بالا (درصورت وصول نشدن چکها معامله فسخ میگردد) به واسطه اینکه چک پرداخت شده بود دفتر املاک مبایعه نامه را به اینجانب تحویل نداد ولی من داخل چکها شماره مبایعه نامه و تاریخ قرارداد را ثبت کردم و نام فروشنده و از مبایعه نامه عکس گرفتم. متاسفانه بعد از گذشت چند روز فروشنده اعلام کرد که پشیمان شده و معامله فسخ بشود که بنده هم قبول کردم چون مبلغ پرداختی بسیار ناچیز بود زیاد پیگیر نشدم که مبلغ رو بگیرم و مبایعه نامه رو باطل نکردم ولی به بنگاه اعلام کردم. با توجه به اینکه قرار بود فسخ شود بنده هم در تایم مشخص شده داخل حسابم تامین موجودی نکردم و متوجه شدم که فروشنده تمامی چکهارو برگشت زده. و مطالبه زیان داخل قرارداد رو مطالبه میکنن و اعلام کردند که بی جاری شده. با دوستان وکیل که صحبت کردم نظرات متفاوت بود در حال حاضر طرف جواب تلفن بنده رو نمیده و رفته درخواست فسخ و زیان رو درخواست کرده. دوستان گفتند که شما میتوانی از ایشون شکایت کنین و ملک رو از ایشون بگیرین و دادخواست الزام به تنظیم سند تنظیم کنین و ایشون باید از طریق دادگاه جهت چکشون اقدام کنند و نمیتوانند معامله را فسخ کنند. اگر راهنماییم کنین ممنون میشوم

پاسخ ها :

فسخ معامله به دلیل پاس نشدن چک فسخ معامله ملک از طرف فروشنده الزام به تنظیم سند ملک چک ثمن معامله خرید و فروش ملک