مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تنظیم سند

من آپارتمانی پیش خرید کردم بعد از تحویل صدور سند 8 ماه تاخیر پیدا کرد شکایت کردم برای خسارت تاخیر دادگاه کارشناس تعیین کرد که کمیسیون ماده 100چه تاثیری در طولانی شدن سند داشته که دادگاه با توجه به نظر کارشناس رای داده که با توجه به اینکه آپارتمان تحویل شده و از اضافه بنا آگاهی داشتی و عواقبش هم که همون طولانی شدن زمان صدور رای کمیسیون ماده صده بعهده خودته و خسارت تعلق نمیگیره حالا میخواهم اعتراض کنم که صدور سند مستلزم دریافت گواهی استاندارد آسانسوره که در طولانی شدن این یکی من مقصر نیستم آیا قاضی میتواند استناد کنه که همین که در یک مورد خودت مقصری پس رای قابل نقض نیست؟؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام با توجه به توضیحات شما، بهتر است به یک وکیل مراجعه کنید پرونده، آرا و اوراق و مدارک مطالعه و با اطلاع کافی از جزییات اقدام شود