مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اضافی جهت تعمیرات کف پارکینگ

با سلام. من در یک مجتمع 50 واحدی زندگی میکنم. قرار بر این شد که مشاعات ساختمان بازسازی شود. یکی از موارد بازسازی آسفالت کف پارکینگ بود. هنگام شروع اجرای آسفالت متوجه شدم که در صورت آسفالت کردن پارکینگ، پارکینگ واحد ما سرگیر خواهد شد. بنابراین از هیئت مدیره و تیم بازسازی کننده خواستم تا بخش پارکینگ من را چند سانت تخریب کرده و سپس آسفالت بریزند تا سرگیر نشود. الان میخواهند هزینه تخریب و حمل نخاله آن بخش از پارکینگم را از من بگیرند. ولی به نظر من چون عملیات بازسازی مشاعات منجر به آسیب رساندن به پارکینگ بنده میشد این هزینه بر عهده کل واحدهاست. لطفا راهنمایی بفرمایید که این هزینه بر عهده کیست؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
از نظر بنده؛ مسئول دانستن کلیه مالکین با روح قانون سازگار است