مشاوره حقوقی رایگان - حقوق متوفی ارتش به همسر و فرزند

با سلام
آیا متوفی ارتش که مستمری اش به همسرش رسیده، اگر همسر دختر فوت کند به او هم می رسد ؟ کامل میرسد یا نصف می شود؟ شرایط دختر برای منفعت از مستمری پدر چیست؟
سپاس

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اولا مستمری به دختر میرسد وچون مادر یاهمسرشان درقید حیات هستند بامادر یاهمسر وی نصف میشود
دوم اینکه برای برقراری مستمری مراجعه به اداره بازنشستگی درآن شهر وارائه مدارک هویت شما بعنوان فرزند پدر و اثبات اینکه تحت تکفل کسی نیستید که طبعا گواهی فوت همسر دختر یا هرمدرک دیگری که اثبات میکند تحت تکفل نیست