مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق در صیغه 99 ساله

بنده 24ساله بودم و مطلقه با مرد متاهلی آشنا شدم و صیغه ایشون شدم الان از این کار احمقانه من حدود 27 سال میگذره ، برام زندگی درست کرد ولی همیش دردسرهای داخلی خونه و کارهای ضروریش به گردن و هزینه من بوده همیشه تو خرج کردن خصاصت میکرد ولی جدیدا خیلی غیرقابل تحمله ، منتظره من اعتراضی بکنم بزنه زیر همه چیز ، آیا میتونه؟ من میتونم پیش دستی کنم و شکایتی ثبت کنم؟

پاسخ ها :

حق و حقوق زن در ازدواج موقت پایان ازدواج موقت ازدواج موقت صیغه