مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام احترام، باستحضار می رسانم یکی از پرسنل شرکت بدون اطلاع به کارفرما اقدام به ترک کار کرد و الان حدود 5 ماه است که بدون اطلاع رفته. قطعا بیمه بیکاری به ایشان تعلق نمیگیره ولیکن درخواست داده که چند ماه بیمه برای ایشان رد بشه تا بتواند از بیمه بیکاری استفاده نماید. حالا سوال بند این است که این مدت چند ماه باید باشد؟ لطفاً راهنمائی فرمائید.

پاسخ ها :

بهاره صفاری

سرکار خانم بهاره صفاری :

باسلام
حداقل 6 ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی و قرارداد یکساله با حق پرداخت بیمه مورد نیاز هست. البته ترک کار توسط کارگر باعث میشه که بیمه بیکاری بهشون تعلق نگیرد