مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام. بنده زنی هستم که همسرم شش سال پیش فوت کرده. یک ساختمان نیمه ساخت داشتم که بر همسرم اثر حادثه ای فوت کرد و من با سهمی که از دیه به بچه ها و من رسید این ساختمان با بچه ها به طور شریکی ساختم و بچه ها رو من نگه داشتم. حالا که من میخواهم ازدواج کنم خانواده شوهر مرحومم می گویند که اگر ازدواج کنم بچه ها رو از من میگیرند و ساختمان را می فروشند و حق شراکت من را از ساختمان می دهند و بچه ها رو خودشان نگه می دارند. آیا این کار رو میتونن انجام بدن یا نه؟ قانون باز هم بچه ها رو به من می دهد؟ ضمنا پسرم 5 ابتدایی و دخترم دوم ابتدایی درس میخونند و ضمنا بنده با حقوقی که از بیمه تامین اجتماعی از بابت بیمه شوهرم هست، حقوق گرفته و با بچه ها زندگی می کنم. چکار کنم؟ لطفا راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

بهاره صفاری

سرکار خانم بهاره صفاری :

باسلام
میتوانید حق و حقوق خود مثل مهریه رو از وراث آن مرحوم مطالبه و سهم ماترکی که به وراث رسیده رو بابت مهریه خود مطالبه نمایید