مشاوره حقوقی رایگان - پرونده شما به شعبه بازپرسی ارجاع شد

با سلام.
در یک پرونده که شامل حدود 500 نفر هست که اسم بنده هم جز این ها هست که تحت عنوان پرداخت رشوه در دادسرای نظامی تهران بازپرسی 9 ثبت شد و من رو خواستن و قرار کفالت گرفتن و الان حدود 7 ماه میگذره که پیامک آمده:
پرونده شما به شماره ... و شماره بایگانی ... به بازپرسی شعبه 2 ارجاع شد.
این پیامک یعنی چی؟
یک بار در شعبه 9 بازپرسی که بازجویی انجام شده و مکتوب شده همه چی.
الان یعنی چی میشه؟
باز هم میخوان من رو؟
ممنون.

پاسخ ها :

بهاره صفاری

سرکار خانم بهاره صفاری :

باسلام
حتما پرونده مرتبط در شعبه ٢ بازپرسی بوده که کلا پرونده ها تجمیع شده
و در حال حاضر در شعبه ٢ تحقیق میشود. و چنانچه نیازی نباشد از شما مجددا تحقیق و بازجویی نمیشود.