مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

سلام خدمت کارشناسان عزیز
من خانمی دارم که واقعا در زمینه زناشویی و جنسی سرد هستن و توجهی بمن ندارد در این صورت اگر من کسی را صیغه موقت یا ساعتی خود کنم از لحاظ قانونی و شرعی ایراد و مشکلی دارد یا نه؟؟
شرایط صیغه دائم با کسی دیگه به چه صورت است؟؟؟
تشکرازشما

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

باسلاماز لحاظ قانون وشرع هیچ ایرادی ندارد.فقط اگر همسر شما متوجه قضیه ازدواجتون بشه میتواند با استناد به بند 12 عقد نامه دادخواست طلاق بدهد.