درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث زن

سلام سال61 پدر بزرگم فوت میکند و انحصار که شامل 2زن و3 پسر و4رختر میباشد و چون زمین در خرمشهر داشتیم و دسترسی به علت جنگ نداشتیم و الان با توجه به قانون جدید زنها چقدر ارث میبرند

پاسخ ها

بادرود؛«زوج از تمام اموال زوجه ارث می‌برد و زوجه در صورت فرزند دار بودن زوج یک‌ هشتم از عین اموال منقول و یک‌ هشتم از قیمت اموال غیر منقول اعم از عرصه و اعیان ارث می‌برد در صورتی که زوج هیچ فرزندی نداشته باشد سهم زوجه یک‌ چهارم از کلیه اموال به ترتیب فوق می‌ باشد.

سلام همانطور که پیشتر به شما اعلام شد، پاسخ منفی می‌باشد. با این توضیح که زوجه از یک‌هشتم از اموال منقول و یک‌هشتم از قیمت اموال غیرمنقول ارث می‌برد.

با سلام و احترام.به علت داشتن فرزند،یک هشتم اموال منقول و یک هشتم قیمت اموال غیرمنقول بین دو زن به تساوی تقسیم میگردد به عبارتی هریک از دو زوجه،نیمی از یک هشتم را ارث میبرند.

 

 

 

 

 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص