نفیسه روشن قیاسی

دارای سابقه پروانه وکالت از:
قوه قضاییه
شماره پروانه:
87981
آخرین مدرک تحصیلی:
کارشناسی حقوق
شهر محل فعالیت:
تهران

درباره من

با سلام و احترام
نفیسه روشن قیاسی هستم،کار آموز وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه به شماره پروانه87981 و دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی میباشم.

حوزه‌های تخصصی

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم
آسیب به جان و مال شامل تصادفات، نزاع، ضرب و جرح و قتل، جرایم پزشکی، تخریب، تلف کردن اموال و حیوانات، ورود به حریم خصوصی
دعاوی اموال منقول شامل خودرو، ماشین آلات، وسایل و لوازم، اشیاء گرانبها و جواهرات و …

مشاوره‌های انجام شده

1404/12/21
کندن درخت
با عرض سلام
درخت عناب همسایه توی زمین خودش هست و شاخه ها توی زمین من اومده میوه هایی که از این شاخه ها که توی زمین من میریزه میتونم بهش اجازه ندم بیاد تو زمینم جمع کنه؟
من میتونم شکایت کنم که شاخه های درختاش اومده تو زمین من؟

اگه شاخه های توی زمینم رو قطع کنم جرم هست؟

با سلام و احترام.مستند به ماده ۱۳۱ قانون مدنی و به موجب نظریه مشورتی شماره ۵۴۲۷/۷ مورخه ۱۳۵۹/۱۰/۲۳ اداره حقوقی قوه قضاییه، اگر شاخه درخت کسی، داخل در فضای خانه یا زمین همسایه شود، باید از آن جا عطف کند و اگر نکرد، همسایه می‌تواند آن را عطف کند و اگر نشد و چنین فرآیندی، نیاز به اخذ مجور از دادگاه نداشته و صاحب درخت نیز نمی‌تواند از همسایه خود مطالبه خسارت نماید.

1404/12/21
عدم انتقال سند مالکیت خودرو و تعویض پلاک
سلام یک ماه پیش یک ماشینی رو از واسطه خریداری کردم و فقط قولنامه بین ما نوشته شد. تمام وجه قرارداد هم پرداخت شد. با وجود پیگیری های مکرر و تماس و پیام هم واسطه هم فروشنده اصلی امروز فردا میکنن و بهانه های الکی میارن. چه راهی هست که بتونم الزامشون کنم سند بزنن؟

با سلام و احترام. میتوانید ابتدا یک اظهارنامه ارسال نمایید و مهلتی برای تنظیم سند مشخص کنید اگر در مدت مدنظر مجدد امتناعی ضورت گرفت علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمائید.

1404/12/21
شرط انفساخ
اگر در قرارداد انجام فعلی یا ترک فعلی را باعث منفسخ شدن قرارداد قرار دهند آیا در صورت انجام فعل یا ترک فعل مذکور قرارداد به صورت قهری و خودکار منفسخ میشود یا باید اظهارنامه داده و دادخواست انفساخ قرارداد را با توجه به شرط مذکور از دادگاه خواست

با سلام و احترام.انفساخ به معنای برهم خوردن عقد به صورت قهری و غیر ارادی است و به محض تحقق شرط محقق میگردد.بهتر است با اظهارنامه انفساخ را به دلیل تحقق شرط به طرف مقابل اطلاع داده و از دادگاه نیز تقاضای تایید انفساخ قرارداد کنید.

1404/12/21
حقوق تملک آپارتمان
سلام. اگر مالکی واحدی از آپارتمان را خریده باشد و از زمان خرید واحد، مستاجر ساکن آن واحد نشده باشد، در صورت عدم پرداخت هزینه تعمیر پمپ ساختمان، آب، گاز، شارژ و برق از سوی مالک، چه کار باید کرد؟

با سلام و احترام.ابتدا از طریق مدیر ساختمان برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید و ریز هزینه ها را برای ایشان مشخص نمایید.در صورت امتناع مجدد از طریق قانونی اقدام نمائید.

1404/12/21
سلام شکایت از شخص متوفی یا وراث آن
سلام و احترام. بنده در سال 1388 به شخصی سی میلیون تومان پول قرض دادم و این مبلغ را در حساب وی واریز کردم و شاهد هم دارم حال این شخص به رحمت خدا رفته است ایا میتوانم از وراث او شکایت کنم؟

با سلام و احترام.با مدارک واریزی و همچنین شهودی که دارید میتوانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث مرحوم اقامه نمائید.

ارتباط با من


نفیسه روشن قیاسی

ایمیل:

nafisehroshanghiyasi@gmail.com

آدرس:

میدان ونک،خیابان گاندی جنوبی

شبکه های اجتماعی من:

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.