با تهیه استشهاد محلی و شکایت به دادسرا ،،،، خیر
با سلام و احترام.با ۱۱۰ تماس گرفته تا صورت جلسه تنظیم شود و به استناد صورت جلسه تنظیمی و شهادت شهود و همینطور اسناد و مدارک دیگری که دارید،اقدام به شکایت مزاحمت و سلب آسایش از این واحد نمائید.
ابتدا مستندات جمع كنيد (شهادت ساير واحدها، استشهاديه، فيلم يا صوت، گزارش كلانتری) و از طريق كلانتری محل و سپس دادگاه كيفری، عليه او شكايت «مزاحمت و سلب آسايش» مطرح كنيد و همزمان از طريق مدير ساختمان و استناد به آيين نامه قانون تملك آپارتمان ها، الزام او به رعايت مقررات را بخواهيد اما اجبار قانونی به اين كه واحد خود را بفروشد و از ساختمان برود، در مقررات پيش بينی نشده است؛ حداكثر دادگاه می تواند حكم به رفع مزاحمت، منع تكرار و مجازات كيفری بدهد و در صورت تكرار، مجازات ها شديدتر می شود، ولی الزام به فروش ملك خصوصی او ممكن نيست.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.