مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اثبات عدم کفاف ماترک

با سلام و عرض خسته نباشيد و تشكر خدمات شما. سوالي دارم مبني بر اين كه پدرم چند سال قبل به رحمت خدا رفته است و اكنون در ارتباط با يك دعوي حقوقي كه چند سال است در جريان است محكوم به پرداخت مبلغي شده است. از آن جا كه ميزان ماترك به جا مانده از آن مرحوم در چند سال قبل كمتر از ميزان محكوميت مالي الان است، به چه روشي ميتوانم در دادگاه ثابت كنم كه ميزان ماترك كمتر از بدهي فعلي مي باشد. ممنونم.

پاسخ ها :

نحوه اثبات عدم کفاف ماترک اثبات عدم کفاف ماترک عدم کفاف ماترک پرداخت بدهی از ماترک ماترک بدهی