مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند ملک توسط فروشنده

سلام، خسته نباشید. من در آذر سال 98 یک خانه ویلایی 200 متری نوساز که مراحل تکمیلی خود را می گذراند در عبدل ده چمستان و در بافت شهری، به صورت قولنامه در دفتر املاک همان محل خریداری کردم. همه پول ملک را در موعد تعیین شده به طور نقدی پرداخت کردم و فقط 10 میلیون تومان آن را گذاشتیم موقع انتقال سند از ایشون به ما و در دفترخانه پرداخت کنیم. ( و در ضمن خانه را هم تحویل گرفتم ) و همه در قولنامه قید شد. حال فروشنده دو ماه است که با گرفتن پایان کار دبه کرده و با فشار می گوید همین پایان کار ( که البته به نام خودش است) را بگیر ( و نه در دفترخانه و بلکه در جلوی در منزل ) و بقیه پول من را هم بده و بعد خودت برو دنبال سند ( البته هنوز سه ماه تا پایان مهلت ایشون برای به نام زدن سند مانده است ). ایشون میگه الان خانه کلی بالا رفته و هر کاری دوست داری بکن و دم به دم به صورت تهدید میگه نمی خواهی، من پولت رو پس میدم و خونه را میگیرم. لطفا بفرمایید چکار باید بکنم و به نظرتان خانه دارای چه مشکلی میتونه باشه که ایشون نمیخواد یا نمیتونه دنبال گرفتن سند بره. لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید که اگر بعد از سر آمدن مهلت گرفتن سند بخواهم از ایشان شکایت کنم، میتونم از تهران این کار را انجام بدم یا باید در همان محل این کار را انجام بدم؟
با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

عدم انتقال سند ملک توسط فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند ملک در شهر دیگر الزام به تنظیم سند ملک عدم انتقال سند ملک انتقال سند ملک سند ملک قوانین خرید و فروش ملک