مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اشتباه 110

سلام وقت شما بخیر من اهل مشهدم چند روز پیش در شهر محمود آباد یکی از ساکنین اونجا با من درگیر شد و من با 110 تماس گرفتم و توضیح دادم که ایشون برای من و خانواده ام مزاحمت ایجاد کرده و فحاشی کرده است و حتی در کنار مغازه اش شیشه مشروبشو انداخته بود و من رفتم آوردم و به مامور 110 نشان دادم و سرصحنه مامور 110 تحقیقی نکردن و رفتن و ماهم به مشهد برگشتیم .. حالا برای من این ابلاغیه اومده (با توجه به گزارش علیه شما دایر بر نگهداری مشروب الکلی علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام،نتیجه عدم حضور شما به منزله اسقاط حق قانونی آخرین دفاع و منجر به اتخاذ تصمیم قانونی خواهد شد.)
چکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این موضوع با فرمایش شما متفاوت است.وکیل بگیرید.یاالله

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
بدون وقوف به چگونگی و محتوای گزارش اظهار نظر میسر نخواهد بود.