مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با درود من مالک یک واحد 60 متری هستم که واحد تخلیه میباشد جهت پرداخت شارژ میبایست چقدر پرداخت کنم از شارژه مشترک چقدر سهم من میشه نظافت برق مصرفی موتورخانه گازه مصرفی ساختمان کدام قسمت میباست از طرف بنده پرداخت شود ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بستگی به تعداد واحدهای ساختمان دارد . به نسبت مساوی بین واحدها تقسیم میشود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

درود میزان و نحوه پرداخت شارژ بستگی به توافق مالکین آپارتمان دارد اگر در جلسه تصمیم اکثریت بر این باشد که واحد های خالی نیز باید شارژ کامل را پرداخت نمایند باید شارژ کامل پرداخت شود