مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملكی

با سلام و احترام
پدرم 2 ماه قبل از فوتشان ملکی را توسط وکالتنامه ای که به بنده داده بودند به من منتقل کرده اند و سند بیع قطعی غیر منقول تک برگی به نام من صادر شده است. کلیه خیارات خصوصا خیار غبن فاحش در معامله اسقاط شده است و مبلغ معامله 10 میلیون بوده و در بنچاق سند قید شده که مبلغ تحویل فروشنده شده است. در متن وکالت نامه عنوان به هر شخص به هر نحو به هرقیمت ولو به نفس خود صراحتا قید شده است و اجازه اسقاط خیارات به وکیل که من هستم داده شده است. حالا خواهرم ادعای عدم رعایت غبطه موکل و فروش به قیمت غیر واقعی را دارد و از من شکایت کرده اند. واقعیت این است که ملک به خواست پدرم و در زمان حیات ایشان به بنده منتقل شده است و هدف ایشان هبه ملک بوده و پولی رد و بدل نشده است و از جهت قدردانی از انجام وظایفم در قبال ایشان به من داده اند ولی تصمیم به انتقال قطعی و بیع قطعی گرفتند. حال سوال من اینست که
1- زمانی که پدرم در قید حیات بودند و با تنظیم وکالت نامه این اجازه رو به من دادند ایا خواهرم اصلا میتواند چنین ادعایی داشته باشد؟
2- ثمن معامله میتواند خدشه ای به معامله وارد کند؟
3- اگر ایرادی بر معامله وارد باشد (که به نظر من وارد نیست) ایا خواهرم میتواند در مورد ان ادعا بکند؟ چون معامله در زمان حیات مرحوم پدرم انجام شده است

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر بیع باشد باید مصلحت رعایت شود