مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت

سلام عرض ادب .. قاضی در صدور رای در دیوان عدالت در انشا رای اشاره داشتند با توجه به اینکه عمده دلیل اظهار نظر هیات مرکزی گزینش براساس تحقیقات محلی بوده لذا نیازمند تحقیقات مجدد بوده و پرونده رو برا بررسی بیشتر مجددا به هیات گزینش فرستاده ... اما گزینش بدون توجه به دستور قاضی مبنی بر تحقیق مجدد مصاحبه عقیدتی مجدد گرفته و در صدور رای مجدد اینبار دلیل رد را مصاحبه اعلام کرده ... بنظر شما اینکه تو رای اشاره شده تحقیقات مجدد نیازمند است تکلیفه هیات ‌مرکزی گزینشو مشخص شده که فقط باید تحقیقات انجام میدادن و انجام مصاحبه مجدد به جای تحقیقات‌ مجدد تخلف به حساب میاد ؟؟؟؟ اگر تخلفه بنده باید چه اقدامی کنم؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

تخلف محسوب میتواند بشود ولی از رای تجدید نظر خواهی بشه چون ایراد شکلی داشته رای با شماره بنده برای مشاوره و اعلام وکالت تمایل داشتید تماس بگیرید 09121541043