مشاوره حقوقی رایگان - الزام خریدار ملک به اطلاع رسانی به مجاورین در هنگام تصرف ملک

با سلام
1 - آیا خریدار ملک در هنگام تصرف ملک از نظر حدود بایستی به مجاورین اطلاع رسانی نماید؟
2 - اگر در قرارداد یا مبایعه نامه ابعاد ملک ذکر نگردیده باشد و تنها مساحت تقریبی ملک درج شده باشد ، تصرف ملک خریداری شده از لحاظ ابعاد چگونه خواهد بود؟
ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شما برای احقاق حقتان در پرونده ها قطعا یک وکیل مجرب بگیرید و راهنمایی وکیل به تنهایی مشکلی از شما حل نخواهد کرد