مشاوره حقوقی رایگان - مرجع رفع ایراد قانونی ماده یا تبصره ای که در مجلس شورای اسلامی تصویب می شود

با عرض سلام و احترام و ادب چنانچه ماده ای و یا تبصره ای از قوانینی که در مجلس شورای اسلامی به تصویب میرسد و پس از تأیید شورای نگهبان ابلاغ میشود ایراد قانونی داشته باشد این ایراد قانونی به چه مرجعی برای اصلاح باید ارسال شود

پاسخ ها :

یک وکیل

قانون با قانون توسط مرجع ذیصلاح قانونی اصلاح می شود