مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن خودرو

با سلام بنده تمامی اقساط رو به موقع پرداخت کردم و هیچ بدهی و تاخیری در پرداخت نداشتم اقدام بر فک رهن کردم توسط شرکت و مبلغ 150 هزار تومان پرداختی داشتم قرار بود 3 الی 10 روز فک رهن بشه و من برم تعویض پلاک ولی الان نزدیک به 4 ماه گذشته و خبری نیست و هر روز یک دلیل میارم میخام ببینم راه دیگه هست برای فک رهن حضوری برم نمایندگی مرکزی با اینکه سند کمپانی دست شرکته هس و من ندارم ؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از طرق عادی اداری اقدام نمایید اگر مفید نبود به دادگاه دادخواست دهید