مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

با سلام و عرض ادب.
مدت 6 سال در یکی از ارگان های دولتی مشغول به خدمت می باشیم. ( به عنوان قرارداد معین کار بدون تعهد استخدامی) در این مدت نه ماه به دلایلی که هنوز هم مدیران پاسخگو نمی باشند از کار معلق شدیم. دو سال پس از آن قراردادی سه ماهه را جلوی ما گذاشتند. سه ماهه اول با قرارداد تمام شد. سه ماهه دوم نیز تاکنون قراردادی نبسته اند.
1- آیا قراردادی با این عنوان وجود دارد؟ (به عنوان قرارداد معین کار بدون تعهد استخدامی).
2- اکنون پس از سه ماه کار بدون حقوق و دستمزد و قرارداد ولی حضور به طور کامل و ثبت ساعت تکلیف چیست؟
آیا امکان تبدیل قرارداد وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

درحال حاضر چون دستوراستخدام ندارند ولی نیازمندکارشماهستند اجبارا باشما بدینصورت قرارداد دارند عدم پرداخت حقوق شماهم دیروزود دارد ولی چون مدارک کارکرددارید سوخت وسوز ندارد بالاخره پرداخت میکنند