مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری حواله خودرو

با سلام.
من مالک حواله خودرویی بدون امکان صلح با موعد تحویل تیر 1400 می باشم. در آن زمان حضور ندارم. آیا میتوان حواله را به طور رسمی و در دفترخانه به اعضای درجه یک خانواده ام انتقال دهم تا کارهای مربوط به واریز وجه تکمیلی و... و در نهایت خودرو را به او تحویل میدهند؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

واگذاری حواله خودرو حواله خودرو غیر قابل صلح انتقال حواله خورو حواله خودرو خودرو