مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند مالکیت

سلام و عرض ادب.
39 سال پیش خانه ای را خریداری کردم. در سند منگوله دار که فروشنده به بنده داده، قید شده شش دانگ مغازه ولی در دفترخانه اسناد رسمی هم قید شده خانه و هم مغازه با مراجعه به شهرداری معلوم شده سند مربوط به همین خانه می باشد و درسال 1320 این مکان مغازه بوده الان برای اصلاح سند به اداره ثبت مراجعه کردم ولی میگویند باید درخواست سند جدید بدهی و نمیتوانم سند را اصلاح کنم و صدور سند جدید هزینه دارد. لطفا من را راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

رفع اشتباه اداره ثبت بادرخواستی ازشورای ثبت بعمل میآید نیازی به صرف هزینه نیست