مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال شوهر برای مهریه

با سلام. شوهرم دارای 5 هکتار زمین کشاورزی که دارای سند رسمی هست و آن را اجاره داده است. یک خانه در شهر دارای سند رسمی و یک خانه در روستا دارای سند عادی و دارای یک خودرو 405 که در تاکسی تلفنی کار می کند. همچنین دارای 3 فرزند از زن اولش است و پدر ایشان تازه فوت شده است که پدر ایشان هم دارای 5 هکتار زمین کشاورزی با سند رسمی است و پدر شوهرم داری 4 فرزند می باشد و مهریه من 114 سکه می باشد. برای توقیف اموال کدام مال شوهرم قابل توقیف به جای مهریه است؟ آیا می توان زمین کشاورزی پدرشوهرم را توقیف کنم چون به ایشان هم ارث می رسد؟ کدام اموال قابل توقیف است و چگونه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اموالی که دارای سند رسمی هستند و خودرویی که پلاکش بنام همسرتان است به راحتی قابل توقیف است.
سهم الارث وی نیز به صورت مشاع قابل توقیف است.