مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند خودرو

سلام، خسته نباشید. یک پراید مدل 90 خریدم. خریدار به صورت فروش با برگ سبز به من فروخت و تعویض پلاک انجام شد. ولی سند قطعی به نامش نبود و گفت از صاحب سند خبر نداره ولی سند ماشین هم به من تحویل داد. سند کمپانی. من از صاحب سند شکایت کردم، تکلیف چی میشه؟ ممنون.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید از صاحب سند ویکی که از اون خریده و به شما فروخته دعوای الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تنظیم سند خودرو به طرفیت فروشنده وکیل و ید ما قبل که سند به نام اوست ارایه کنید