مشاوره حقوقی رایگان - درگیری فیزیکی

سلام، خسته نباشید. ممنون میشم راهنمایی کنید.
من با دوستم برای گرفتن گوشی که دادم به تعمیرکار، به بازار رفتیم. با رد شدن از جلوی مغازه دیدیم بسته است و همان زمان فردی به اشتباه فکر می کرد به ناموس او چشم‌ چرانی کردم و نزدیک ماشین می آید و فحاشی میکند. فرصت ندادن توضیح بدهم. شروع به درگیری می شود. بنده فرد سرشناسی می باشم و باعث جمع شدن مردم شده. من از شما راهنمایی میخواستم آیا به پلیس مراجعه کنم یا نه؟ یک راهنمایی کلی میخواستم.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر مورد جرم واقع شدید اعم از ضرب وجرح یا فحاشی میتونید شکایت کنید