مشاوره حقوقی رایگان - یارانه فرزند

با سلام. بنده معلول جسمی بهزیستی هستم و سرپرست خانواده می‌باشم. فرزندم 14 ماه هست به دنیا اومده، ولی نه یارانه میگیره نه معیشتی. در صورتی که پلیس 10 هم رفتم. میگن اسمشون هست. میخوام بدونم میشه از جایی یارانش رو بگیرم؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بنظرمیرسدبهزیستی بتواند کمک کندتایارانه برقرارشود یعنی مکاتبه کند درصورت لزوم تماس بگیرید