مشاوره حقوقی رایگان - ضرب جرح و فحاشی توسط پدر

با سلام. مادرم فوت شده. پدرم 2 ساله از زندان آزاد شده و معتاد هست. در طول عمرش یک روز هم سرکار نرفته. طبقه ی پایین ما زندگی میکنه و آسایش برای کسی نذاشته. فقط فحاشی میکنه حتی به همسایه. الان هم که اقدام به ضرب و جرح من کرده. چند وقت پیش هم از ماشینم دزدی کرده و ازش دست نوشته گرفتم. حتی یارانه ی من و خواهرم رو نمیده. میگه برید شکایت کنید. متأسفانه چون مجردیم نمیتونیم جداش کنیم. حتی سهم آب و برقش رو نمیده. میگه اگه میتونید بگیرید. تو شکایت ضرب و جرح و سرقت میتونم یارانه رو مطرح کنم و این 2 سال رو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید در خصوص مطالبات و نفقه اقدام کنید اما به شکایات کیفری شما ارتباطی ندارد