مشاوره حقوقی رایگان - ادعای صوری بودن معامله ملک

با سلام.
من و همسرم در سال 96 اقدام به خرید یک باب منزل مسکونی کردیم. به این جهت که بیش از سه چهارم مبلغ را من داده بودم و در بنگاه املاک از کارت من مستقیم به حساب بنگاه، کارت کشیده شد. قرار شد ملک به نام من باشد ولی همسرم در بنگاه به بهانه این که من باردار هستم و نمیتوانم حضور داشته باشم، قولنامه را به نام خودش ثبت کرد. بعد از یک سال با اصرار من در دفتر اسناد ملک را به نام من با اقرار غیر مالی انتقال داد. الان بعد از یک سال از این انتقال، از من با عنوان صوری بودن اقرار به دلیل مدیونیت نسبت به بدهکاران قبلی و این که هیچ پولی بابت آن پرداخت نکرده ام شکایت کرده و درخواست ابطال اقرار را دارد. آیا میتواند با این عنوان ملک را از من پس بگیرد؟ با این توضیح که پول معامله از کارت من در بنگاه کشیده شده است، ضمن این که ملک سند تک برگ ندارد و به صورت اقرارنامه ای معامله شده است. در ضمن قولنامه ای هم همزمان با اقرارنامه بین ما نوشته شد و نزد خودشان هست که اکنون از ارائه آن به دادگاه سرباز می زند و من از این قولنامه هیچ رو نوشتی ندارم.

پاسخ ها :

ادعای صوری معامله ملک ادعای صوری بودن معامله ابطال اقرارنامه محضری اثبات مالکیت ملک مالکیت ملک معامله ملک