مشاوره حقوقی رایگان - تعاونی مسکن

با عرض سلام و احترام ادب. جلسه در اتاق داوری تشکیل شد و داور اتاق تعاون فرمودند، اگر میخواهی پولی که چند سال قبل به تعاونی مسکن پرداخت کرده ای به قیمت روز بگیری باید اول طبق ماده 18 اساسنامه تعاونی از تعاونی انصراف بدهی و بعد قرار کارشناسی صادر بشه و بر اساس ماده 18 اساسنامه تعاونی ها که ذیلاً بیان شده بتونی به پولت برسی. آیا مطلبی که داور بیان فرموده اول انصراف بدهم حقوقی و قانونی است؟ ضمنا به عرض می رساند تعاونی در سال 1370 گفتند فلان مبلغ را به حساب تعاونی واریز کنید و عضو گیری کرده و سپس کارت تعاون صادر کرده و جایی از اساسنامه و یا قرارداد را به ما نداده که امضا کنیم در این صورت نظر داور آیا درسته که انصراف بدهم؟
موضوع دوم داور به خوانده فرمودند تعاونی می بایستی جای خالی ماده 18 را پر می نمودند. تا 10 روز هر دو طرف وقت دارید مدارک را به اتاق داوری تحویل دهید. آیا داور می تواند این طوری خوانده را راهنمایی کند؟ اگر جای خالی را هر طور دلشان خواست پر کنند و بر اساس آن رای صادر کنند، تکلیف چیست؟
ماده 18- در صورت لغو عضویت به سبب فوت، استعفا، انحلال و اخراج، ارزش سهام عضو بر اساس..................... محاسبه و پس از منظور نمودن سایر حقوق و مطالبات وی، به دیون تعاونی تبدیل می شود و پس از كسر بدهی وی به تعاونی، به او یا ورثه اش ظرف مدت سه ماه پرداخت و تسویه حساب خواهد شد.

پاسخ ها :

انصراف از تعاونی مسکن مطالبه طلب از شرکت تعاونی ماده 18 اساسنامه تعاونی مسکن داوری اتاق تعاون رای داوری تعاونی مسکن