مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با سلام. اینجانب یک واحد با کاربری ورزشی در زیر زمین ساختمان تجاری مسکونی 8 واحدی، که ملک خودم جز 8 واحدی هست، دارم. ساکنین به اینجانب می گویند که شما باید شارژ بدهید. ولی واحد اینجانب آب برق گاز مجزا و حتی از راه پله ها و آسانسور استفاده نمی کنم. آیا می توانند شاکی بنده شوند و یا بنده باید شارژ ساختمان بدهم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر صرفاً شارژ برای قبوض مصرفی باشد خیر نباید پرداخت کنید اما اگر شارژ صرف هزینه های دیگری هم می شود(آسانسور، هرچند که استفاده نمی کنید) باید پرداخت شود