مشاوره حقوقی رایگان - تعویضی بودن موتور خودرو

با سلام. من پارسال اسفند ماه یک پژو 405 خریدم که به خاطر توقیف بودن ماشین از سمت فروشنده امکان تعویض پلاک نبود. الان که ماشین رفع توقیف شده رفتم تعویض پلاک گفتن موتور عوض شده. فروشنده کارهای قانونیش رو کرد و ماشین تعویض پلاک شد. حالا فروشنده راضی شده به من غرامت بده. میخواستم بدونم چه مبلغی رو باید ازش بگیرم؟ این که غرامت باید به قیمت روز ماشین ازش بگیرم یا همون قیمت پارسال که ازش خریدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مطالبه خسارت به دلیل تعویضی بودن موتور خودرو دریافت خسارت تعویضی بودن موتور خودرو تعویضی بودن موتور خودرو خریداری شده مطالبه خسارت به نرخ روز مطالبه خسارت خودرو