مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه حین کار

با سلام. پسرم در حال کار با دستگاه چاپ، دست راستش از ناحیه مچ دچار آسیب شدید شده. عصب و تاندون دستش آسیب شدید دیده و 32 تا بخیه خورده. تا حالا بیست جلسه فیزیوتراپی کرده ولی هنوز انگشتاش حالت طبیعی ندارن. خواستم بدونم بیمه چقدر براش دیه میده؟ ممنونم.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز بیمه اصولا مبلغی کم تر از دیه واقعی رو پرداخت می کنند....شما برای رسیدن به حقتون باید شکایت برای دیه کنید