مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و اخاذی

سلام، روزتون بخیر .
من 5 سال قبل با آقایی در یکی از برنامه های گوگل اشنا شدم و ایشون با قصد ازدواج ،قدم جلو گذاشتند و حدود 3 ماه به صورت تلفنی و چند بار ملاقات داخل ماشین با همدیگه در ارتباط بودیم که بعد در طول این سه ماه من متوجه شدم ایشون متاهل هستن و در صدد قطع رابطه بودم.
بعد از قطع ارتباط ایشون من رو تهدید میکرد که ازت فیلم داخل ماشین بودیم دارم که کنار هم توی ماشین هستیم و برای نزدیکانت میفرستم و من رابطه را کات و خطم رو عوض کردم و الان بعد از 5 سال ایشون در اینستاگرام به یکی از دوستان من پیام دادن و گفتن از من عکس دارن و عکس های بدی هم هست. در صورتی که من برای ایشون تصویر بدی را ارسال نکرده بودم. گفتن هزینه ی اون 3 ماه میشه 5 میلیون و یک شماره حساب دادن که یا این پول را بریزم یا به تمام نزدیکانم اطلاع میدن و عکس ها رو میفرستن.
میخواستم بدونم الان باید چیکار کنم و در صورت شکایت به خاطر مدتی که با ایشون در ارتباط بودم برای خودم مشکلی پیش میاد از نظر قانونی یا خیر؟
ممنونم از لطفتون.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است تمکین نکنید و بفرمایید در صورت انتشار عکس ها شدیدا مجازات و برای اخاذی نیز قابل پیگرد هستید