مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک سفید امضا

با سلام. من 5 ماه پیش با وکالت طلاق گرفتم و مهریه خود را بخشیدم. در طول زندگی مشترک یک چک سفید امضا با دو امضا در پشت و یکی در جلو از همسر سابقم گرفتم و دست خطی با امضای هر دو که تعدادی سکه و مبالغی از طریق واریز به حساب ایشان جهت پس انداز امانت نزد ایشان دارم. حال با درج مبلغ در چک سفید امضا، میخوام آن را برگشت بزنم. آیا همسر سابقم میتواند ادعای سرقت یا جعل یا و... کند و از پرداخت مبلغ چک قدیمی جلوگیری کند؟ ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

به اجرا گذاشتن چک سفید امضا همسر پر کردن چک سفید امضا برگشت چک سفید امضا جعل چک سرقت چک چک سفید امضا چک امانتی چک