مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سرمایه شرکت

با سلام.
خواهان -شرکت با مسئولیت محدود
خوانده - شرکت سهامی خاص
خوانده بر اساس آرای محاکم بدوی و تجدید نظر مدیون مالی گردیده است. براساس حکم شعبه اجرا از اظهار مال برای استیفا در زمان قانونی خودداری کرده است.( هیچگونه پاسخی به حکم اجرا نداده است ). شرکت خوانده یک شرکت خانوادگی بوده و صاحبان سرمایه و مدیران صاحب امضا در 3 شرکت دیگر دارای سرمایه و مدیران صاحب امضا می باشند. خوانده به نظر می رسد که غیر فعال گردیده است و سرمایه را به شرکت های دیگر خود انتقال داده اند. شرکت خوانده هیچ گونه حسابی در بانک ها ندارد.
سوال: آیا خواهان می تواند درخواست توقیف سرمایه مدیران را در شرکت های دیگر را خواستار باشد؟ در غیر این صورت لطفاً جهت احقاق حقوق راهنمائی بفرمایید.
با تشکر.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

علی الظاهر خیر لیکن نیازمند بررسی اسنادی دارد لهتر انست که وکیل بگیرید