مشاوره حقوقی رایگان - پیامک کشف حجاب

سلام. برای بنده پیامک کشف حجاب و توقیف خودرو آمده است و پیگیری هم کردم.
اما سوالاتی داشتم؟
آیا این حق بنده نیست که بدانم دقیقا در کجا و برای چه این پیامک آمده است؟
آیا حق من نیست که اگر عکسی از خودرو دارند به بنده نشان دهند؟
آیا حق بنده نیست که از خود دفاع کنم و چرا نباید پیامک های اخطار قبلی برای بنده ارسال نشود؟ وقتی سوال میکنیم میگویند دروغ میگویید پیامک در سیستم ثبت شده.
آیا سیستم اشتباه نمیکند؟ سیستم را چه کسی برنامه نویسی می کند؟
چرا باید از ترس مشکلات بیشتر در آینده، جرم را بپذیرم و اکثرا میگویند که کِش ندین که بدتر می شود؟
من حق ندارم که عکس تخلف خود را ببینم یا بدانم چه کسی و برای چی پلاک من را اعلام کرده؟ و شاید از روی سلیقه و هر دلیل دیگری اینکار صورت گرفته باشد؟ پیامک های قبلی چرا تا حالا به موبایلم نیومده؟
تشکر.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مزاجعه حضوری داشته باشید همه سوالها و حقوق شما اجابت خواهد شد