مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک

سلام
ملک ما در یه کوچه بن بست هستش که الان صاحب ملک نبش کوچه اقدام به ساخت زمینش کرده و عقب نشینی انجام نداده برای کوچه به دهیاری مراجعه کردیم و گفت که اونا خودشون باید برن دنبال عقب نشینی ملکشون که اقدام نکردن و الان کوچه 3 متر هستش
و این کوچه از نقشه برداری جا مونده دهیار هم میگه من اطلاعی از مقدار عرض کوچه ندارم که به مالک بگم عقب نشینی کنه
ما باید کجا مراجعه کنیم که بدونیم کوچه چند متر هست ؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

مطلبه عوض و خسارت از،مالک